Política 18/03/2023

MÉS presenta la seva llista al Parlament: "Defensarem les Balears sense arronsar-nos davant ningú"

Apesteguia lidera una llista "plural i preparada per governar"

ARA Balears
2 min
MÉS per Mallorca presenta la seva candidatura al Parlament

PalmaMÉS per Mallorca ha presentat aquest dissabte la seva candidatura al Parlament de les Illes Balears amb l'objectiu de revalidar una majoria progressista a les institucions de les Balears i liderar aquest govern. El coordinador del partit ecosobiranista, Lluís Apesteguia, ha destacat que defensaran els interessos de l'Arxipèlag i dels seus residents "sense arronsar-nos davant ningú".

En l'acte de presentació, Apesteguia ha destacat que MÉS és "l’única garantia perquè els ciutadans d’aquest país puguin desenvolupar els seus projectes de vida" i ha remarcat que faran feina per garantir als illencs el "dret a l’accés a un habitatge digne, conservar i protegir el medi ambient i el territori, i continuar avançant en la normalització de la llengua catalana en tots els àmbits".

"Som la gent de les polítiques valentes, de l’esquerra transformadora que no es planta davant ningú i que només té un únic compromís, que és amb la ciutadania d’aquest país", ha defensat Apesteguia durant la presentació de la candidatura. El coordinador ecosobiranista ha subratllat que la candidatura presentada "reflecteix la pluralitat del país i està preparada per governar i prendre decisions valentes".

A la llista encapçalada per Apesteguia, també hi seran presents la secretària de Territori de MÉS per Mallorca i actual batlessa d’Esporles, Maria Ramon; el gerent de l’Institut Balear d’Energia, Ferran Rosa; la directora general d'Infància, Joventut i Famílies del Govern i portaveu de la formació econacionalista, Marta Carrió; el diputat Joan Mas Collet; la graduada en Dret i advocada Siham Ferdi; el glosador Mateu Matas Xurí; la secretària general de Mallorca Nova, Maria Victòria Llull; el metge Joan Albert Pou i la directora general de Territori i Paisatge, Maria Magdalena Pons (Binissalem, 1983).

Tancaran la llista l’excoordinador i exvicepresident del Govern Biel Barceló; l’activista per la memòria històrica Magdalena Nebot; l’exsecretari general del PSM-Entesa i exvicepresident del Govern durant el primer Pacte, Pere Sampol, i l’activista i primera directora de l’Institut Balear de la Dona, Lila Thomàs.

stats