Partits
Política 12/03/2023

MÉS per Mallorca reforçarà la lluita contra la pobresa en la pròxima legislatura

La formació ecosobiranista s'ha reunit amb representants d'EAPN-Illes Balears. Xarxa per la Inclusió Social

ARA Balears
1 min
Trobada entre representants de MÉS i d'EAPN-Illes Balears. Xarxa per la Inclusió Social.

PalmaMÉS per Mallorca ha anunciat aquest diumenge que reforçarà la lluita contra la pobresa durant la pròxima legislatura. Ho ha fet durant la reunió mantinguda amb representants d'EAPN-Illes Balears. Xarxa per la Inclusió Social, a qui han presentat el programa electoral relatiu a serveis socials.

A la trobada hi han assistit la consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago; la candidata de MÉS-Estimam Palma a la batlia de Palma, Neus Truyol, i la portaveu de MÉS per Mallorca, Marta Carrió. Fonts de la formació han apuntat que durant la pròxima legislatura perfeccionaran el sistema de garantia d'ingressos per tal de donar cobertura a les necessitats bàsiques.

En aquest sentit, MÉS ha assenyalat que el seu programa electoral inclourà la proposta d'incorporar nous complements a les ajudes socials, com per exemple el d'habitatge, i a més, es reforçaran perfils com les famílies monomarentals.

Durant la reunió, des d'EAPN-Illes Balears. Xarxa per la Inclusió Social han traslladat al partit ecosobiranista una bateria de propostes, les quals seran estudiades per part de la formació per tal d'incorporar-les en el seu programa.

stats