Partits
Política 11/03/2023

Jaume Alzamora (MÉS): "Som el projecte que liderarem les polítiques del Consell per continuar transformant l'illa"

El partit ecosobiranista ha presentat la candidatura amb què es presentarà a les pròximes eleccions a la institució insular

ARA Balears
2 min
MÉS per Mallorca presenta la seva candidatura a les eleccions al Consell de Mallorca.

PalmaMÉS per Mallorca ha presentat aquest dissabte la candidatura amb la qual es presentarà a les eleccions del pròxim mes de maig al Consell de Mallorca. La llista estarà liderada pel secretari general de la formació i actual conseller insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora. "És una candidatura de gent diversa, preparada i plena de talent. Som el projecte que liderarem les polítiques del Consell per continuar transformant l'illa", ha manifestat Alzamora.

En aquest sentit, el candidat de MÉS ha recalcat que "som la candidatura que defensarà el dret a l'habitatge, el medi ambient i el territori, i la normalització de la llengua catalana en tots els seus àmbits".

La número dos serà la secretària de Comunicació de MÉS i secretària general de la Conselleria de Medi Ambient, Catalina Inés Perelló, seguida del conseller insular Joan Llodrà; de la directora insular d'Igualtat, Rosa Cursach; del regidor de l'Ajuntament de sa Pobla Biel Payeras, i de la regidora i candidata a la batlia d'Andratx, Ruth Mateu.

Jaume Tomàs ocuparà el lloc número set de la llista, seguit de Marta Català, de Guillem Verd i d'Aina Sastre. Tancaran la llista el portaveu de MÉS per Mallorca a la institució insular i exbatle d'Alaró, Guillem Balboa; la vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, i el diputat, exbatle d'Esporles i expresident del Consell, Miquel Ensenyat.

Alzamora respon a Feijóo

Per altra banda, Alzamora s'ha dirigit aquest dissabte al president del PP, Alberto Núñez Feijóo, a qui, amb motiu del 19è aniversari dels atemptats terroristes de l'11 de març, li ha recordat que no oblida "les mentides d'Acebes ni com Maria Salom es reia de les víctimes".

Alzamora s'ha pronunciat així en un missatge a Twitter, en el qual respon a un tuit de Feijóo, en què el president del PP assegura que "el terrorisme forma part de la història i de la realitat d'Espanya i s'ha d'estudiar a les escoles". "Ningú amb un mínim de decència pot oblidar l'ocorregut", ha subratllat el líder popular.

stats