Partits
Política 20/06/2023

Negueruela substituirà Armengol com a portaveu del PSIB en el Parlament

No obstant això, l'expresidenta del Govern ocuparà aquest càrrec fins al debat d'investidura de Prohens

ARA Balears
1 min
El conseller de Turisme, Iago Negueruela

PalmaIago Negueruela serà el portaveu del PSIB en el Parlament una vegada renunciï la secretària general del partit, Francina Armengol, que encapçalarà la llista de la formació a les pròximes eleccions generals. Armengol exercirà com a portaveu fins al debat d'investidura de la previsiblement pròxima presidenta del Govern, Marga Prohens, per donar-li la rèplica, per la qual cosa serà després d'aquesta sessió quan Negueruela començarà a exercir el càrrec. A més, Marc Pons serà el portaveu adjunt.

Segons ha revelat el partit en el seu compte de Twitter, el secretari del grup serà Quim Torres. Així mateix, la formació ha recordat que, segons la constitució de la Cambra balear feta aquest dimarts, Mercedes Garrido ocuparà la vicepresidència segona de la Mesa i Pilar Costa, la secretaria segona.

D'aquesta manera, Armengol liderarà l'oposició en el debat d'investidura en un cara a cara amb Prohens. "Ho faré per defensar els avanços d'aquests vuit anys i iniciar una ferma oposició que eviti passes enrere", va assenyalar. En aquest sentit, recalca que durà a terme una oposició "constructiva i propositiva". "Qui vulgui ajuda em tindrà sempre al costat, però qui vulgui retrocessos em trobarà sempre al davant, plantant cara", diu Armengol.

stats