Política24/03/2021

MÉS, El Pi i el PP carreguen contra les visites de ministres a les Balears

Reclamen més mesures per reactivar l'economia

ARA Balears

PalmaMÉS, El Pi i el PP han criticat les visites dels ministres del govern espanyol a les Balears en els pròxims dies i han reclamat que prenguin mesures per ajudar a pal·liar els efectes del coronavirus a les Illes Balears. El partit ecosobiranista ha assegurat que l'arribada dels representants de l'executiu estatal es traduirà en "bones paraules" i molts anuncis que "quedaran en no-res". En aquest sentit, El Pi ha qualificat la visita "d'oportunisme històric", mentre que el Partit Popular ha demanat que treballin per respondre a les necessitats dels illencs i que no vinguin "a fer-se la foto".

A més, els tres partits han reiterat la necessitat d'aprovar mesures per reactivar l'economia illenca. El Partit Popular ha parlat de la necessitat de recuperar el turisme i garantir la creació de corredors segurs que permetin l'arribada de turistes. També han reclamat més ajudes per a empreses i autònoms i que els ERTO es perllonguin fins al maig de l'any que ve. Per part seva, tant MÉS com El Pi i el PP han fet referència a la importància del REB i de garantir un finançament autonòmic que permeti reactivar l'economia de les Balears.

Cargando
No hay anuncios

El portaveu adjunt de MÉS al Parlament, Josep Ferrà, ha acusat Sánchez de "faltar al respecte" a les Illes Balears. "No només no ha vingut, sinó que fins i tot va ser incapaç de reunir-se amb la presidenta del Govern", ha sentenciat Ferrà. El president d'El Pi, Antoni Amengual, ha reclamat a Sánchez i els ministres que les Balears deixin de ser "una economia subsidiada per l'Estat", i ha recordat la necessitat de poder gestionar els "nostres propis recursos".

El president del PP a les Balears, Biel Company, ha recordat la situació actual dels treballadors i empreses de les Balears i ha acusat el govern espanyol d'"obligar-los a viure dins la incertesa".

Cargando
No hay anuncios

A més, coincidint amb la visita de quatre ministres a les Illes Balears, MÉS ha posat en marxa la campanya #ElQueNoDiran per denunciar els reiterats incompliments del govern de Pedro Sánchez. La campanya inclourà les diferents reivindicacions que "tot i les promeses, han quedat dins un calaix".