Secretària d'Estat de Turisme
Política 06/05/2024

Rosario Sánchez pren possessió com a secretària d'Estat de Turisme

Sánchez substitueix en el càrrec Rosana Murillo

ARA Balears
2 min
La secretària d'Estat de Turisme, Rosario Sánchez

PalmaLa nova secretària d'Estat de Turisme, Rosario Sánchez, ha destacat que és un "honor" prendre possessió d'aquest càrrec, després de la cerimònia duita a terme aquest dilluns. A l'acte, Sánchez ha afirmat que treballarà "intensament" i "comptant amb el sector" perquè Espanya "també sigui líder en turisme sostenible".

Així ho ha apuntat també a través del seu perfil de xarxes socials, on també ha agraït al ministre d'Indústria i Turisme, Jordi Hereu, la confiança que li diposita. Rosario Sánchez ha estat delegada del govern espanyol a les Balears i consellera d'Hisenda amb el Govern de Francina Armengol. Ha substituït en el càrrec Rosana Morillo, qui ha decidit dimitir per petició pròpia. Durant l'acte, el mateix ministre ha reconegut la trajectòria de Sánchez, al mateix temps que ha ressaltat que té un perfil "molt complet" i ha lloat el seu paper en sostenibilitat: "Amb la seva incorporació continuarem impulsant la transformació sostenible del sector per redoblar el lideratge turístic d'Espanya".

"A Rosario l'avala una trajectòria acreditada i amb la seva incorporació a l'equip continuarem impulsant la transformació sostenible del sector turístic i l'execució dels programes finançats a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència", ha valorat el titular de Turisme durant la cerimònia. A més, Armengol, que també ha acudit a l'acte, considera la nova secretària com "una dona compromesa, amb una trajectòria consolidada defensant els interessos de la majoria", segons ha publicat en el seu compte de X. També ha volgut donar-li l'enhorabona i, especialment al Ministeri, per "guanyar un gran actiu". A les felicitacions també s'ha unit la presidenta de Paradors i exministra de Transports, Raquel Sánchez, quan li ha desitjat "tota la sort" en la seva nova etapa. "Disposa de tot l'equip de Paradors per continuar impulsant des de la gestió pública el millor turisme: sostenible i compromès", ha afegit.

stats