Eleccions
Política 25/02/2023

MÉS per Palma dona el sus als actes electorals

El partit ecosobiranista ha enllestit un programa amb més de 300 propostes

ARA Balears
1 min
La cap de llista de MÉS per Palma, Neus Truyol.

PalmaMÉS per Palma ha donat el tret de sortida als actes electorals amb la celebració de l'acte 'Persona a persona, barri a barri, poble a poble' a la plaça de Sant Pagesa. A la presentació hi han intervingut la cap de llista de la formació a Palma, Neus Truyol, i el líder de MÉS per Mallorca al Parlament, Lluís Apesteguia, entre altres membres del partit.

Truyol ha explicat que la formació ha enllestit un programa electoral amb més de 300 propostes i mesures. "Apostam per la ciutat dels 15 minuts i barris i pobles de proximitat que donin respostes a les diferents crisis i a les necessitats de les persones que viuen a Palma", ha dit la cap de llista. En aquest sentit, Truyol ha insistit que "volem una ciutat on els barris siguin per viure, per conviure, per compartir, per trobar-nos com a veïns, per fer comunitat i on la vida de les persones sigui més fàcil".

Per part seva, Apesteguia ha manifestat que "el pròxim 28 de maig tenim tres possibilitats: els que volen tornar enrere en drets i llibertats, els que volen que quedem com estam. I nosaltres, que el que volem és avançar". En aquesta línia, el líder de MÉS ha recalcat que "no descansarem fins que tothom tingui una casa. Volem millorar els drets laborals dels treballadors. Volem protegir el territori, la llengua i la cultura".

stats