Política 10/03/2022

Més per Menorca reclama explicacions al Govern per una suposada col·laboració amb l'escola de Rafel Nadal

Exigeix que facin públic si li han atorgat alguna prestació econòmica

ARA Balears
1 min
El diputat Josep Castells en una intervenció al Parlament.

PalmaMés per Menorca ha registrat aquest dijous diverses preguntes al Parlament per sol·licitar al Govern balear que expliqui per què el logotip de l'Executiu surt a les campanyes publicitàries de la Rafa Nadal International School i també a la seva pàgina web. Segons han informat els ecosobiranistes, a través d'un comunicat, l'objectiu és esbrinar si existeix algun tipus de conveni o col·laboració entre el Govern i l'escola del tennista manacorí.

Segons han remarcat, no entenen -si no hi ha cap mena de lligam entre l'Executiu i l'escola- que el logotip figuri tant a la publicitat com a la web del centre, i han exigit al Govern que faci públic el conveni de col·laboració i expliqui què suposa. En aquest sentit, el diputat de Més per Menorca, Josep Castells, ha reclamat la necessitat de conèixer si l'Executiu ha atorgat alguna ajuda econòmica o quins són els costos d'aquesta suposada col·laboració.

A més, Castells ha recordat que és una escola privada i internacional, i que des del partit ecosobiranista no consideren "justificable" que l'Executiu illenc els subvencioni o entregui alguna prestació econòmica diferent de la resta de centres de les Balears.

Per contra, l'ecosobiranista ha defensat que, si no existeix cap mena de conveni ni col·laboració, el Govern hauria d'exigir a la Rafa Nadal International School que retiri el logotip de l'Executiu de les publicitats i la web. "El Govern ha de vetlar per la seva imatge corporativa i no hauria de permetre que se'n faci ús si realment no hi ha cap lligam entre l'escola de Rafel Nadal i l'Executiu".

stats