Política 31/03/2023

MÉS per Mallorca comptarà amb 44 candidatures a les eleccions municipals

35 seran pròpies de la formació i nou seran coalicions

ARA Balears
1 min
MÉS ha presentat les candidatures aquest divendres

PalmaMÉS per Mallorca ha celebrat aquest divendres a Muro el seu tradicional acte de presentació de les candidatures municipals. En aquest sentit, comptarà amb un total de 44 candidatures municipals, 35 seran candidatures pròpies de la formació, i nou seran coalicions a les quals participen, o bé lideren, membres del partit. Segons han detallat en una nota de premsa, a l'acte hi han assistit més de 600 persones.

"Necessitam més força que mai perquè a MÉS sí que estam disposats a tirar endavant polítiques valentes a favor de l'habitatge, del decreixement turístic i de l'impuls de l'ús social de la llengua", ha assenyalat el coordinador general del partit i candidat a la presidència del Govern, Lluís Apesteguia.

El candidat també ha assegurat que MÉS és un partit "per les persones, per la gent normal, les que fem política des de l’illa i no des de Madrid".

Per la seva banda, el secretari general i candidat al Consell, Jaume Alzamora, ha apuntat que "cal un canvi de model turístic, que passi per l’augment del poder polític de les institucions d’autogovern establint un nou marc de relacions amb l’Estat, basat en la bilateralitat i la sobirania fiscal".

stats