28-M
Política 14/04/2023

MÉS exigeix a IB3 que rectifiqui en el debat entre Prohens i Armengol: "Si volen bipartidisme, que se'l paguin ells"

Apesteguia demana a l'ens públic que rectifiqui

ARA Balears
1 min
Seu d'IB3 TV

PalmaMÉS per Mallorca ha rebutjat frontalment el debat cara a cara entre Francina Armengol i Marga Prohens programat per IB3. El candidat de la formació al Govern, Lluís Apesteguia, considera que és "un insult" i apunta que la radiotelevisió pública té l'obligació de garantir l'equitat i la igualtat d'oportunitats de totes les forces polítiques per representar, de la millor manera possible, la diversitat i la pluralitat de la ciutadania de les Balears: "No en una dicotomia PP-PSOE".

Amb tot, el candidat de MÉS a la presidència del Govern, Lluís Apesteguia, ha exigit a IB3 que rectifiqui i plantegi un debat entre totes les forces polítiques que actualment tenen representació en el Parlament. "Si volen bipartidisme, que se'l paguin ells!", ha denunciat Apesteguia a través del seu perfil de Twitter. MÉS no és l'única formació que s'ha queixat sobre aquesta qüestió, la setmana passada Ciutadans també va criticar el format de debat que exclou la resta de formacions polítiques.

Per la seva banda, el politòleg Julián Claramunt s'ha expressat en el mateix sentit que el candidat de MÉS per Mallorca. "Els debats entre dues candidates en un sistema tan plural com el nostre són una mala pràctica democràtica que pot condicionar". Claramunt ha lamentat que aquest format "no mostra la realitat".

stats