Política 22/02/2020

MÉS acusa Alcover de "mentir" quan diu que no sap "de qui va sortir la idea" d'obrir una comissió d'experts

El diputat ecosobiranista Josep Ferrà assegura que va ser el PSIB qui la va exigir

Ara Balears
1 min
El diputat de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà

PalmaEl diputat de MÉS per Mallorca Josep Ferrà ha acusat el portaveu del PSIB en el Consell de Mallorca, Andreu Alcover, de "mentir," després que declaràs a l'ARA Balears que no sap "de qui va sortir la idea" de crear una comissió d'experts sobre l'escàndol de prostitució de menors tutelats per l'IMAS, segons ha informat MÉS per Mallorca.

Segons Ferrà, Alcover "menteix" perquè "el PSIB ha proposat i ha emprat la posició de força i l'acord de lleialtat de Pacte per exigir als socis –MÉS i Podem– una comissió d'experts en lloc d'una comissió d'investigació en el Consell". "MÉS i Podem varen defensar la comissió d'investigació internament i públicament fins que els socialistes varen exigir la comissió d'experts", ha comentat el polític ecosobiranista. Ferrà ha recordat que "gràcies a MÉS es va aconseguir que pugui comparèixer qualsevol persona".

Ferrà ha tornat a dir que Alcover "menteix" en afirmar que "no es va proposar la manera d'investigar". "MÉS ho ha dit internament i externament, i ell mateix ho va fer", ha apuntat Ferrà en referència a les declaracions d'Alcover del 16 de gener acceptant una comissió d'investigació que no només fos del 2019 sinó que arribàs a "l'arrel del problema".

El diputat ecosobiranista ha assegurat que hi ha "molt malestar" dins les files de MÉS i ha assenyalat que aquesta qüestió s'haurà de parlar entre els socis del Pacte.

stats