Política 04/03/2021

MÉS acusa la casa reial de convertir la cura del covid-19 en un bé de mercat

El partit ecosobiranista censura que les infantes aprofitassin un viatge per visitar Joan Carles I per rebre la vacuna

ARA Balears
1 min
El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà

PalmaMÉS per Mallorca ha criticat que les infantes Helena i Cristina es vacunassin contra el coronavirus als Emirats Àrabs i ha acusat la casa reial espanyola de convertir la cura del covid-19 en un bé de mercat. A través d'un comunicat, el portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà, ha censurat que les infantes aprofitassin un viatge per visitar Joan Carles I per rebre la vacuna contra el covid-19. Ferrà ha qualificat el viatge com a "turisme de la vergonya que arriba després del turisme passional de l'emèrit per reunir-se amb les seves amants, o el turisme a paradisos fiscals per eludir imposts". "No genera sorpresa, ja que aquesta família ens hi té acostumata; ho porten al seu ADN", ha sentenciat.

Ferrà ha assegurat que amb la vacunació de les infantes la casa reial espanyola ha convertit les vacunes en "un bé de mercat allunyat de la solidaritat i de la necessitat que arribin a tot el món". Ferrà ha remarcat que "els màxims dirigents de l'Estat fan amb la Constitució el mateix que els capellans pederastes amb la Bíblia".

En el comunicat, el partit ecosobiranista ha recordat que "la família del rei té més interessos a Londres, Suïssa i els Emirats Àrabs que no a l'estat espanyol", i ha remarcat la necessitat de l'obertura d'un procés constituent per avançar cap a un nou model d'estat. "Som una ciutadania adulta en un règim de minoria d'edat tutelat per la por", ha sentenciat Ferrà.

stats