Política04/03/2022

Menorca destina 102.000 euros a millorar la planta de residus voluminosos

L'actuació ha consistit en la retirada de les deixalles acumulades en diversos punts i la millora dels tancaments perimetrals

Iván Martín

MAÓL'Ajuntament de Maó i el Consell de Menorca han donat aquest divendres per finalitzades les obres de millora de l'accés i el tancament perimetral de la planta de residus voluminosos després de destinar-hi un total de 102.000 euros.

L'objectiu de l'actuació ha consistit en la retirada dels residus acumulats en diversos punts i la millora dels tancaments perimetrals. L'antiga planta, des de l'any 2017, s'havia convertit en un punt negre on s'abocaven grans quantitats de residus il·legalment.

Cargando
No hay anuncios

El Consistori de Maó, com a titular del camí d'accés, n'ha retirat tots els residus acumulats i ha millorat el paviment del tram inicial, així com la instal·lació d'una nova barrera a l'entrada del camí, que restarà tancat en horari d'obertura de l'abocador. A més, a través del Consorci de Residus i Energia de Menorca s'han retirat els residus de la parcel·la de la planta de voluminosos i s'han transportat a les plantes de tractament autoritzades en funció dels residus.