Política 08/10/2021

Lluís Apesteguia i Maria Ramon presenten els avals de les seves candidatures a les primàries de MÉS per Mallorca

Els dos candidats han destacat la importància de la pluralitat

ARA Balears
1 min
Lluis Apesteguia i Maria Ramon en una imatge d'arxiu

La batlessa d'Esporles, Maria Ramon, i el batle de Deià, Lluís Apesteguia han presentat aquest dijous a la seu de MÉS per Mallorca les signatures que els avalen com a candidats a encapçalar la llista al Parlament a les eleccions autonòmiques del 2023, segons han informat a través d'un comunicat. Després d'entregar els avals, Ramon ha remarcat que "només un partit fort, divers i transversal serà capaç de créixer i continuar lluitant per una Mallorca feminista, sobirana, ecologista i impulsora de polítiques d'esquerres". Per la seva banda, Apesteguia ha destacat que el seu objectiu és "sortir a guanyar, generar optimisme i ajudar a construir un partit que veritablement condicioni totes les polítiques d’esquerres que es fan en aquest país".

Ramon ha explicat que fa setmanes que manté contactes i reunions amb les agrupacions de MÉS per Mallorca d'arreu de Mallorca. La candidata també ha fet referència a quines han de ser les línies vermelles dels ecosobiranistes: "Llengua, feminisme, medi ambient, sobirania i capacitat de gestionar els nostres recursos". "Des de la fermesa d'aquestes línies vermelles i des del convenciment que som imprescindibles per forçar el canvi, tenc clar que totes les persones d'aquest projecte són imprescindibles", ha afegit Ramon, a més de considerar "bàsic" fer feina "des de la força de les agrupacions".

Per la seva banda, Apesteguia ha informat que el pròxim 13 d'octubre presentarà oficialment la seva proposta al cafè La Tertúlia i ha convidat a tots els militants del partit i a la ciutadania en general a assistir-hi per explicar quines seran les línies mestres de la candidatura.

stats