Política 12/03/2022

Lucía Muñoz (Podem): "La indústria del cànnabis contribuiria a la diversificació econòmica de les Balears"

La diputada per les Balears espera que el 2022 sigui l'any de "la regulació de la marihuana a l'Estat"

ARA Balears
1 min
Lucía Muñoz durant les jornades 'Iniciatives polítiques de regulació integral de la Fira Spannabis'

PalmaLa diputada d'Unides Podem per les Illes Balears Lucía Muñoz ha defensat la importància de legalitzar la marihuana medicinal i ha remarcat que aquest fet podria ser "un impuls per a la diversificació econòmica de les Balears". La diputada ha participat aquest dissabte en les jornades 'Iniciatives polítiques de regulació integral' de la Fira Spannabis i ha remarcat que a l'Estat "la regulació del cànnabis arriba tard".

En aquest sentit, Muñoz ha destacat que espera que "aquest 2022 sigui l'any de la regulació del cànnabis a Espanya". La diputada ha apuntat que “ja s'ha posat en marxa la subcomissió al Congrés que estudia la regulació de l'ús medicinal del cànnabis i probablement enguany també es debatrà al Congrés la llei d'Unides Podem”.

Muñoz ha assegurat que "l'accés al cànnabis per a ús medicinal és urgent", tot i que ha matisat que a l'hora d'elaborar un marc legal entorn del cànnabis "s'han de tenir en compte altres qüestions, com la social i l'econòmica, atesa la realitat associativa que existeix al nostre país".

stats