Política 16/10/2018

Laura Camargo no repetirà com a diputada i demana evitar la “subalternitat” de Podem al PSIB

La diputada seguirà com a militant de base una vegada que s'acabi la legislatura i es dissolgui la cambra

J. R.
1 min
Laura Camargo. / I. BUJ

PalmaLa portaveu adjunta de Podem al Parlament, Laura Camargo, ha confirmat després de mesos de dubtes i meditacions que no continuarà com a diputada autonòmica la legislatura que ve i que, per tant, no ocuparà els llocs de sortida de les llistes del seu partit. Camargo ha fet una crida perquè Podem, on continuarà militant, no “es dilueixi” ni que cedeixi el protagonisme de l'esquerra i del Govern al PSIB.

“Som aquí per governar i perquè Podem sigui Podem”, ha afirmat la diputada. En aquest sentit, ha demanat un “replantejament” de l'estratègia de la formació per a les properes eleccions. Camargo ha rebutjat ser la número 2 a la candidatura del jutge en excedència Juan Pedro Yllanes, que actualment és diputat al Congrés i que competirà a les primàries de Podem per ser el candidat a la presidència del Govern autonòmic.

Camargo ha demanat “una altra estratègia” per fer front als comicis de 2019 i ha demanat rebutjar la "subalternitat" de Podem als socialistes. Així mateix, ha demanat un Podem “totalment independent” i que no comenci la competició electoral acceptant que s'integrarà en un executiu liderat per Armengol. A més, la líder ha reivindicat el suport popular del seu partit, nascut del 15M i de la crisi econòmica, a un “canvi de model productiu” que superi el monocultiu turístic.

stats