Política 09/11/2017

L'ANC s'ofereix per cobrir les fiances dels membres de la mesa del Parlament a través de la caixa de resistència

L'entitat lamenta que Forcadell pugui passar la nit a la presó i denuncia que el seu "crim" ha estat "complir el mandat del poble"

Ara
1 min

BarcelonaL'Assemblea Nacional Catalana (ANC) s'ha ofert aquest dijous en una piulada a cobrir les fiances dels membres de la mesa del Parlament imposades pel Tribunal Suprem, a través de la caixa de resistència.

Les fiances són de 150.000 euros per a Carme Forcadell i 25.000 per a Lluís Corominas, Lluís Guinó, Anna Simó i Ramona Barrufet. "No esteu sols!", ha piulat l'entitat. En un altre tuit, també ha condemnat el fet que la presidenta del Parlament pugui passar la nit a la presó: "El seu crim és complir el mandat del poble", lamenta la plataforma.

Per la seva banda, Crida per la Democràcia ha fet una piulada en què anima a la ciutadania a participar a la manifestació per la llibertat dels presos polítics convocada per al proper dissabte, poc després de conèixer la decisió del Tribunal Suprem. "No podem normalitzar aquesta situació i no ens podem quedar a casa! Tornem a sortir al carrer de forma pacífica però amb determinació", diu la Crida a través d'un missatge difós per les xarxes socials.

stats