Política 24/04/2019

José María Espejo: "Els nacionalistes catalans volen apropiar-se de la política de Balears, igual que han fet a Catalunya"

El vicepresident primer de la mesa del Parlament de Catalunya ha parlat aquest dimecres als afiliats del partit taronja al passeig del Born de Palma

Ara Balears
1 min
El coordinador d’acords postelectorals, José M. Espejo-Saavedra, ahir.

PalmaEl vicepresident primer de la mesa del Parlament de Catalunya, José María Espejo, ha denunciat aquest dimecres a Palma l'avanç del nacionalisme a les Illes Balears durant una trobada amb afiliats al costat del número dos en la llista al Congrés, Fernando Navarro. "Els nacionalistes catalans volen apropiar-se de la política de Balears, igual que han fet a Catalunya amb el permís de Pedro Sánchez", ha lamentat Espejo.

"A les Balears, el projecte per a Espanya està en perill, perquè el nacionalisme avança a poc a poc i ocupa a poc a poc les institucions, anul·lant la igualtat i la llibertat dels ciutadans", ha afegit Espejo. En aquest sentit, el vicepresident primer de la mesa del Parlament de Catalunya ha assegurat que "Ciutadans ha vingut a parlar d'un projecte per a Espanya i perquè tots els espanyols siguin lliures i iguals a totes les comunitats d'Espanya, que això és el que no vol el nacionalisme i el que no volen formacions com el PSIB, que és un partit nacionalista, i que com a partit socialista i nacionalista demana a Sánchez que pacti amb aquells que tenen més a veure amb ells".

Així mateix, Espejo ha manifestat que "hem demostrat que es pot fer front al nacionalisme i que se'l pot vèncer a les urnes".

stats