Política 08/05/2019

Isern promet 1.000 habitatges a Son Busquets

El Partit Popular ha presentat el seu programa electoral aquest dimecres

Ara Balears
2 min
Isern promet 1.000 habitatges a Son Busquets

PalmaEl candidat del PP a l'Ajuntament de Palma, Mateu Isern, ha presentat aquest dimecres el seu programa electoral i ha promès, entre altres coses, 1.000 habitatges a Son Busquets i un punt d'atenció específic per a la "gent gran".

A l'acte, que s'ha duit a terme a Can Balaguer, Isern s'ha reivindicat com "l'alternativa al govern fracassat de l'esquerra" i ha remarcat que l'avalen "els més de 20 anys d'experiència en la gestió". "Sé com fer-ho, he estat batle de Palma", ha dit Isern abans de presentar el seu programa.

Amb el lema de campanya "Ho farem bé", Isern ha recalcat que "hi ha llistes sense una sola persona que hagi gestionat mai un recurs públic o hagi estat en una administració", i ha advertit que "és molt difícil arribar a un ajuntament com el de Palma sense un equip amb experiència de gestió acreditada".

En la presentació del programa electoral, Isern ha acusat altres candidats de tenir "poca memòria sobre el que van fer", i els ha acusat d'haver deixat "l'Ajuntament amb la caixa buida i amb els calaixos plens de factures" quan ell va assumir la batlia el 2011.

En un vídeo amb el decàleg de les mesures que inclou el programa del PP per a Palma, hi figuren el compromís que les llicències es concedeixin en un termini de tres mesos en comptes dels fins a 18 d'aquesta legislatura, incorporar "com a mínim" 100 agents a la Policia Local i recuperar la policia de barri, dotar de més mitjans els Bombers i equilibrar les dues llengües oficials en l'atenció ciutadana.

En neteja, Isern ha assegurat que "recuperarà la recollida d'andròmines a domicili", en transport crearà una unitat antiembossos i en infraestructures renovarà la plaça d'Espanya, el parc de la Mar i la piscina de Son Hugo i plantarà gespa als camps municipals.

Isern ha criticat que amb l'actual govern els problemes quotidians de brutícia, trencaments i danys s'eternitzen, encara que en la legislatura anterior se solucionaven en 24 hores, raó per la qual recuperarà la brigada exprés, que ha dit que solucionava el 80% d'aquestes incidències, com també els xafarranxos de neteja per barris.

El president del PP balear i candidat al Govern, Biel Company, ha defensat la valentia d'Isern, ha dit que "cada vegada que ha governat el Partit Popular la ciutat ha millorat" i que "mai no l'havia vista tan malament com està darrerament". Ha defensat també que "el PP té equip per retornar Palma a la llum", perquè Isern serà "el millor batle per a Palma", i els altres candidats "no valen la pena".

Entre les mesures previstes, Company, igual que ha fet aquest mateix dimecres el PSOE, ha destacat que Palma serà zona única escolar i que l'educació de 0 a 3 anys serà gratuïta.

stats