Política 20/12/2018

Noguera: "No desitjaria a ningú el llegat que ens va deixar Isern"

El batle de Palma ha dit que la seva preocupació passa per l'abstenció dels votants d'esquerra de cara a les properes eleccions municipals

Aina Riera Serra
1 min
Antoni Noguera, batle de Palma

PalmaDavant el nomenament de Mateu Isern com a candidat del PP a la batlia de Palma, Antoni Noguera ha assegurat no sentir cap preocupació més que per l'abstenció que hi pugui haver entre l'electorat d'esquerres de cara a les municipals de 2019.

Noguera ha assegurat que "no li desitja a ningú el llegat que va deixar Isern", en referència al cas de corrupció que va esquitxar el cos de la Policia Local de Palma, a més d'altres àrees de l'Ajuntament, entre elles Mobilitat i Urbanisme."Ens hem vist molt afectats per la gestió del Partit Popular durant l'anterior legislatura", ha declarat el batle de Palma.

En aquest sentit, Antoni Noguera ha volgut recordar que l'actual presidenta de la Junta Territorial del PP a Palma, Marga Duran, va haver d'agafar les regnes del partit després d'un cas que posava en entredit les actuacions del llavors president del PP a Ciutat, José María Rodríguez, i del regidor de Seguretat Ciutadana, Álvaro Gijón. El batle ha dit que té un bon concepte de Marga Duran però que no entra a valorar quina de les dues persones era la millor candidata a la batlia.

Tanmateix, Noguera ha expressat el seu respecte pel candidat popular i ha desitjat que la campanya electoral es basi en els projectes d'idees dels diferents partits.

stats