28-M
Política 12/03/2023

Hila fitxa Rosario Sánchez com a número dos de la llista per "reforçar" la seva candidatura a Palma

El batle afirma que vol constituir una majoria sòlida que permeti "accelerar la transformació de la ciutat"

ARA Balears
1 min
Rosario Sánchez i José Hila.

PalmaEl batle de Palma, José Hila, ha presentat aquest diumenge com a número dos de la seva llista electoral l'actual consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors del Govern, Rosario Sánchez. En paraules d'Hila, aquest fitxatge "suposarà una forta incorporació que reforçarà i accelerarà la transformació que viu actualment la ciutat".

Sánchez ha agraït a Hila que compti amb ella en la seva candidatura: "Representa un nou i il·lusionant repte formar part d'un equip guanyador, que vol continuar fent de Palma una ciutat d'èxit i oportunitats, sostenible i humana".

En la mateixa línia, Hila ha recalcat que "és essencial continuar avançant en la millora de Palma incorporant nous perfils de contrastada fortalesa". A més, ha afegit que tota la llista electoral "durà ben impresa en la seva concepció aquest caràcter i excel·lència".

El PSOE ha recordat que Rosario Sánchez és llicenciada en economia i en administració i direcció d'empreses i auditora de la Sindicatura de Comptes. Ha ocupat els darrers anys diverses responsabilitats polítiques de màxim nivell, com per exemple, directora insular d'Hisenda del Consell de Mallorca, secretària general de Salut, directora general de Coordinació del Govern, delegada del govern espanyol a les Balears i, des de 2019, consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors de l'Executiu.

stats