Partits
Política 13/01/2023

Guasp continuarà de portaveu al Parlament i vol ser la candidata de Cs a la presidència del Govern

La coordinadora del partit a les Balears liderarà i serà la portaveu de la formació taronja a l'Estat

ARA Balears
1 min
La coordinadora de Ciutadans a les Illes Balears, Patricia Guasp

PalmaLa coordinadora de Ciutadans a les Balears, Patricia Guasp, ha confirmat aquest divendres, després de ser triada per ocupar el càrrec de portaveu del partit a escala estatal, que continuarà com a diputada i portaveu al Parlament. A més, ha assegurat, en una entrevista al programa Al Dia, d'IB3 Ràdio, que vol ser la candidata a la presidència del Govern.

Guasp ha manifestat que és "una bona notícia per als ciutadans i la societat balear que una mallorquina estigui liderant un partit estatal". A més, ha assenyalat que vol presentar-se a les eleccions a les Illes: "Si els afiliats em donen suport, encapçalaré la candidatura al Govern en les eleccions de maig", ha recalcat.

Amb tot, la coordinadora de la formació taronja a les Balears ha afirmat que les tasques a les Illes i en la direcció estatal seran compatibles perquè compta amb "un equip meravellós" en totes les institucions on Cs té representació.

Cal recordar que la candidatura encapçalada per Patricia Guasp i Adrián Vázquez, secundada per l'actual cap de Ciutadans, Inés Arrimadas, va guanyar aquest dijous les primàries per a la nova executiva del partit taronja amb un 53% dels vots. La llista rival, liderada per Edmundo Bal, va obtenir un 39%. Les primàries aclareixen només una part de l’embolic en què es troba immers Ciutadans, en una lluita desesperada contra l’extinció.

stats