Nomenaments
Política 11/08/2023

El Govern nomena Alicia González nova directora general de Salut Mental

González va ser durant anys cap del Servei de Psiquiatria de l'hospital Son Espases

ARA Balears
1 min
Consell de Govern

PalmaEl Govern ha nomenat aquest divendres Alicia González Guillén nova directora general de Salut Mental. Segons ha recollit Europa Press, la portaveu adjunta del Govern, Maria Antònia Estarellas, ha assenyalat que González és una "reconeguda professional de la psiquiatria".

En aquest sentit, ha recordat que "durant anys va ser cap del Servei de Psiquiatria de l'hospital Son Espases" i "des del principi ha participat en tots els plans estratègics de Salut Mental del Servei de Salut del Govern". Així mateix, ha destacat que durant més de 30 anys ha col·laborat amb el Telèfon de l'Esperança.

Cal recordar que aquest divendres l'Executiu ha continuat, en el Consell de Govern, amb el nomenament dels alts càrrecs que conformaran la seva estructura. Així, la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia ha nomenat José Antonio Caldes com a nou director general d'Empresa, Autònoms i Comerç. La mateixa Conselleria ha nomenat Mateu Ferrer Serra com a nou director general de l'Institut Balear d'Energia (IBE).

D'altra banda, la Vicepresidència del Govern i Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació ha nomenat Bartomeu Alcover Bisbal com a nou director general de Pressupostos i Finançament. A més, ha designat Carlos Bonet com a nou interventor general del Govern. La Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Natural ha nomenat Fernando Fernández nou director general d'Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural.

La Conselleria del Mar i Cicle de l'Aigual, per la seva banda, ha designat Carlos Simarro director general de Costes i Litoral. Finalment, entre d'altres, l'Executiu ha nomenat també José Ramón Orta, nou gerent dels Serveis Ferroviaris de Mallorca; Roberto María Cayuela, nou director i gerent de l'Ibavi, i Mateu Suñer, gerent de l'Ibisec.

stats