Política19/03/2019

Fulgencio Coll defensa la "figura militar de Franco"

En una entrevista a la COPE, el candidat de Vox per Palma ha assegurat que el seu partit "està a favor de la democràcia, la llibertat i la Constitució”

Ara Balears

PalmaEl candidat de Vox per Palma, Fulgencio Coll, ha assegurat en una entrevista en el programa 'Herrera en COPE' que defensa "la figura militar de Franco" tot i que comprèn que "hi hagi gent que no comparteix la part política" del dictador. "El franquisme tenia les seves coses bones i les seves coses dolentes", ha dit, però "no oblidem que Franco va agafar l'Espanya de la Guerra Civil i la va deixar a les portes de la democràcia".

Coll ha dit que s'ha integrat a Vox per ser batle de Palma perquè, al seu judici, “és el partit que amb tota claredat defensa la democràcia, la llibertat i la Constitució”. El candidat ha dit que s'ha presentat atès que "la delicada situació d'Espanya" l'ha empès a prendre la decisió.

Cargando
No hay anuncios

Durant l'entrevista ha criticat el PP per la seva llei de normalització lingüística i ha assegurat que "la va desenvolupar d'una manera molt perjudicial". Ha afegit que el seu propòsit és modificar aquesta normativa si surt elegit.