Política 19/03/2019

Fulgencio Coll defensa la "figura militar de Franco"

En una entrevista a la COPE, el candidat de Vox per Palma ha assegurat que el seu partit "està a favor de la democràcia, la llibertat i la Constitució”

Ara Balears
1 min
El candidat d’Actúa-Vox a l’Ajuntament de Palma, l’exgeneral Fulgencio Coll.

PalmaEl candidat de Vox per Palma, Fulgencio Coll, ha assegurat en una entrevista en el programa 'Herrera en COPE' que defensa "la figura militar de Franco" tot i que comprèn que "hi hagi gent que no comparteix la part política" del dictador. "El franquisme tenia les seves coses bones i les seves coses dolentes", ha dit, però "no oblidem que Franco va agafar l'Espanya de la Guerra Civil i la va deixar a les portes de la democràcia".

Coll ha dit que s'ha integrat a Vox per ser batle de Palma perquè, al seu judici, “és el partit que amb tota claredat defensa la democràcia, la llibertat i la Constitució”. El candidat ha dit que s'ha presentat atès que "la delicada situació d'Espanya" l'ha empès a prendre la decisió.

Durant l'entrevista ha criticat el PP per la seva llei de normalització lingüística i ha assegurat que "la va desenvolupar d'una manera molt perjudicial". Ha afegit que el seu propòsit és modificar aquesta normativa si surt elegit.

stats