Política 06/03/2022

Armengol adverteix que la situació econòmica s'agreujarà a causa de la guerra i apel·la a la unitat de la UE

La presidenta participa en el Comitè Federal del PSOE

ARA Balears
1 min
Delegació de les Balears al comitè federal del psoe

Francina Armengol ha demanat aquest diumenge la "unitat" de la Unió Europea davant la situació econòmica "que pot agreujar-se per la guerra". Ho ha fet en declaracions als mitjans al Comitè Federal del PSOE, on s'ha tractat la qüestió del conflicte a Ucraïna.

En aquest sentit, la presidenta del Govern ha reconegut que "el primer que cal fer és treballar per poder aturar la guerra com més aviat millor, tal com es fa, des de la unitat, en l'àmbit europeu. També que cal ajudar els qui pateixen aquesta situació" i ha recordat que Balears ja és terra d'acollida.

A banda d'això, Armengol ha assegurat que la trobada ha estat un focus "d'anàlisi i rigor" pel que és actualment el problema més greu d'Europa i ha apel·lat a la feina conjunta dels països membres de la UE per "fer front a la inflació econòmica que ja ve provocada pel covid i que es pot agreujar amb la guerra".

La posició del PSIB-PSOE al Comitè Federal, on han assistit també Pilar Costa, Rafa Ramírez, Josep Marí Agustinet, Silvana González, Iago Negueruela, Bel Oliver i Francesc Antich, ha estat de "condemna absoluta" als moviments del president rus Vladímir Putin.

stats