Política 01/10/2020

Francina Armengol reclama una política d'Estat per donar "un habitatge digne a tota la població"

La presidenta del Govern balear ha col·locat la primera pedra dels 57 habitatges de protecció oficial que es construiran al Molinar

Ara Balears
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol, durant l'acta en el Molinar.

PalmaLa presidenta del Govern balear ha reivindicat aquest dijous la necessitat d'una política d'Estat "per donar un habitatge digne a tota la població". Així ho ha dit a l'acte de la col·locació de la primera pedra dels 57 habitatges de protecció oficial que es faran al Molinar destinats exclusivament a les persones grans del barri.

La presidenta ha assegurat que per a moltes famílies és difícil accedir a un habitatge amb un preu digne i que les polítiques d'habitatge no s'haurien d'interrompre. A més, ha agraït la implicació del municipi i ha destacat l'esforç que s'ha fet durant els darrers cinc anys per impulsar l'habitatge social a les Balears per atendre les persones que més ho necessiten.

A l'acte també hi han assistit el conseller d'Habitatge, Marc Pons, qui ha assenyalat que aquest projecte està destinat a les persones que no poden accedir a un habitatge a preu de mercat i que, amb aquestes cases, es podrà fer front a les seves "necessitats vitals de benestar".

Aquesta edificació estarà a uns cent metres de la primera línia del mar i, en total, la superfície que ocuparà serà de 1.114 metres quadrats. A més, és el primer projecte que, a més de ser una casa per viure, oferirà serveis comuns als seus residents. Està previst que aquest projecte acabi l'any 2022. Aquests 57 habitatges formen part dels 95 que s'estan construint a Palma aquest any.

stats