Política 03/07/2019

Podem contacta amb l'ex secretari general del PSM Mateu Morro perquè sigui gerent del Fogaiba

L'ex secretari general d'Unió de Pagesos, Biel Torrens, també està valorant la proposta del partit morat per fer-se càrrec d'una direcció general

Maria Llull
1 min
Mateu Morro podria ser el nou gerent de Fogaiba.

PalmaL'ex secretari general del PSM Mateu Morro podria ser el pròxim gerent del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (Fogaiba), a la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació dirigida per Mae de la Concha (Podem). El mateix Morro no nega ni confirma els contactes amb el partit morat, encara que no vol parlar "fins que hi hagi res concret".

Cal destacar que Morro ha estat assessor del conseller de MÉS, Vicenç Vidal, a la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca des del 2015 fins al final de la passada legislatura. També va ser conseller d'Agricultura des del 2000 fins al 2003, durant el pacte de progrés presidit per Francesc Antich. Des del 2005 al 2013 va ser el coordinador d'Unió de Pagesos.

D'altra banda, l'ex secretari general d'Unió de Pagesos, Biel Torrens, podria ocupar una direcció general a la mateixa conselleria. "Encara no hi ha res concretat ni cap equip format, però hem mantingut contactes", ha reconegut. Torrens està disposat a valorar "una proposta ferma" i ja ha assistit a alguns actes de Podem "com a independent". "No en som afiliat", afirma.

stats