Política 05/01/2024

Educació proporcionarà recursos extra als centres per comprar gel desinfectant i combustible per a calefacció

Davant el retorn de les classes, s'han enviat cartes als centres amb consells i recomanacions relatives a la neteja, la desinfecció, la ventilació i l'ús de mocadors d'un sol ús

ARA Balears
1 min
Infants en una classe.

PalmaEl Govern posarà a disposició dels centres educatius recursos extra per afrontar els episodis de baixa temperatura i l'alta incidència de virus respiratoris per comprar gel hidroalcohòlic i combustible per a les calefaccions, per exemple. Així ho ha explicat el responsable de la Conselleria d'Educació i Universitats, Antoni Vera, a la roda de premsa posterior a la reunió d'aquest divendres del Consell de Govern, que ha estat recollida per Europa Press. A més, ha explicat que davant el retorn de les classes la setmana que ve s'han enviat cartes als centres educatius amb consells i recomanacions relatives a la rentada de mans, la neteja, la desinfecció, la ventilació i la utilització de mocadors d'un sol ús.

Per part seva, el portaveu de l'Executiu autonòmic, Antoni Costa, ha dit que totes les mesures anunciades són "de recomanació", encara que ha admès que són "de sentit comú". Segons ha afirmat, els centres de salut i hospitalaris de les Balears no s'estan enfrontant avui a una situació fora del que és normal per a aquesta època de l'any i ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat a la població. Segons ha dit, de moment, no hi ha previsió de prendre mesures addicionals, tot i que, com ha traslladat a la reunió de consellers la responsable de Salut, Manuela García, sí que hi ha alguns centres de salut que estan experimentant pics de pressió que, en tot cas, poden assumir perfectament.

stats