Política 07/11/2013

La junta directiva del PP ratifica per "unanimitat" la decisió de tancar Radiotelevisió Valenciana

El secretari general dels populars valencians assegura que es treballa per omplir el buit que ha deixat la dimissió de l'equip directiu de la cadena

Europa Press
1 min

ValènciaLa junta directiva del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), reunida aquest dijous de manera extraordinària, ha ratificat "per unanimitat" la decisió de la Generalitat Valenciana de tancar Radiotelevisió Valenciana (RTVV). Així ho ha explicat als mitjans de comunicació el secretari general del partit, Serafín Castellano, que ha assegurat que no hi ha hagut "cap veu crítica".

Castellano ha explicat després de la reunió, que ha durat uns 15 minuts, que el president de la Generalitat Valenciana i del PPCV, Alberto Fabra, ha convocat la junta directiva perquè la decisió de tancar RTVV fos "ratificada i debatuda" per aquest òrgan. El número dos del Partit Popular ha assegurat en aquest sentit que tothom ha donat suport a la decisió, perquè no hi ha hagut "cap vot en contra ni cap abstenció".

Serafín Castellano ha explicat també que "en aquests moments estan treballant els serveis jurídics [de la Generalitat Valenciana] perquè hi ha un buit" que ha deixat la dimissió en bloc de la direcció de RTVV, i ha assegurat que "ara, sobre la base de la normativa vigent i quan ja estiguin els informes jurídics, es procedirà a omplir aquest buit per poder seguir amb el procés" de liquidació de l'empresa.

El secretari general dels populars valencians ha dit que el tancament de la ràdio i la televisió públiques "és una de les decisions més doloroses, tristes i complicades que es poden prendre per tot el que RTVV representa", però ha ressaltat que "no queda una altra sortida" després de la sentència de nul·litat de l'ERO que va acomiadar 1.000 treballadors. Respecte al cost que suposarà el tancament, ha explicat que serà d'uns 70 milions, aproximadament el que costaria pagar "les nòmines d'un any".

stats