Política 28/10/2013

La infanta Cristina es va llogar la casa de Pedralbes a ella mateixa

'El Mundo' revela que la infanta va signar un fals contracte de lloguer en què constava com a arrendatària i arrendadora

Ara
1 min

BarcelonaNova revelació en el llarg llistat de presumptes irregularitats comeses per la infanta Cristina. La filla del rei s'hauria llogat la casa de Pedralbes a ella mateixa, segons informa el diari 'El Mundo'. El rotatiu apunta que Cristina va signar un contracte simulat de lloguer en el qual figurava en qualitat d'arrendatària i arrendadora.

Segons 'El Mundo', la infanta es pagava a ella mateixa una quantitat de 12.000 euros anuals amb la intenció de desviar fons públics cap a Nóos, la fundació al centre de la investigació judicial. La infanta hauria fet constar falses despeses que tenien amb l'únic objectiu de fer disminuir els beneficis d'Aizoon i, per tant, defraudar Hisenda.

Les noves revelacions consten en l'informe que l'Agència Tributària ha fet arribar al jutge que instrueix el cas Urdangarin, i en el qual es detallen els moviments econòmics d'Aizoon, una entitat que, segons Hisenda, jugava un paper merament instrumental, ja que era utilitzada per Cristina i el seu marit amb l'únic objectiu de desviar diners públics i defraudar Hisenda.

stats