Ajuntament de Palma
Política 17/08/2023

Cort treu a concurs la plaça de cap de la Policia Local

S'hi podran presentar fins i tot inspectors, que pertanyen a l'escala tècnica

ARA Balears
1 min
L'Àrea de Seguretat Ciutadana de la Policia Local a l'Avinguda Sant Ferran de Palma.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha tret a concurs públic la plaça per designar el nou cap de la Policia Local de Palma. Aquesta plaça està ocupada actualment de manera provisional per l'actual comissària Antònia Barceló.

La regidora de Govern Interior, Mercedes Celeste, ha explicat que el concurs ha estat publicat aquest dijous al BOIB i que d'aquí a uns 15 dies es publicarà al BOE, per la qual cosa, "a partir d'aquí, s'obre un període de 20 dies naturals perquè els aspirants presentin les candidatures. La previsió és que es disposi "d'un nou cap de Policia Local a final del mes d'octubre".

L'edil de Govern Interior ha afegit que "per a l'obtenció d'aquesta plaça de lliure designació, els aspirants hauran d'estar en possessió, com a mínim, del títol de B2 de català. A més a més, en els requisits s'estableix que podran prendre part del procés funcionaris de l'escala tècnica (intendent, comissari o comissària i major) o de la categoria d'inspector de l'escala executiva del cos de la Policia Local de Palma.

stats