Política 08/11/2019

Company critica Armengol per incloure als pressuposts "estudis que ja s'han fet" sobre el tramvia i el tren

El líder del PP demana el vot per tenir un govern fort i responsable per encarar els reptes d'avui dia i del futur

Carles Tudurí
1 min
Company, en una paredeta electoral situada al Born de Palma

PalmaEl líder del PP a les Illes, Biel Company, ha criticat la presidenta Armengol per incloure en els pressuposts de 2020 dos estudis, un sobre el Trambadia i l'altre sobre l'extensió del tren fins a Llucmajor, que ja s'han realitzat i pagat amb anterioritat, segons ha explicat Company.

"Tenen la poca vergonya de posar un milió d'euros amb estudis en una cosa que ja se n'hi varen gastar dos milions, sense fer res més que publicitat i propaganda", ha indicat sobre la inclusió de la redacció del projecte bàsic per dos trams del tramvia.

"El 2009 també es va adjudicar un estudi per determinar la viabilitat del tren fins a Llucmajor i ara tornen a posar-ne 200.000 per fer un altre estudi. He de demanar a Armengol si pensa que és responsable gastar amb estudis que ja s'han fet", ha indicat.

Company ha aprofitat un dels seus darrers actes de campanya, que ha tingut lloc al carrer de la Constitució de Palma, per "apel·lar al vot per tot el que ens uneix, per posar fi al bloqueig que ens ha duit Sánchez i per tenir un govern fort i responsable per encarar els reptes que tenim avui dia i que vindran en el futur".

Per la seva banda, la candidata Marga Prohens ha tornat a demanar la unitat del vot de centadreta al voltant del seu partit i ha destacat que el vot dividit possibilitarà que Pedro Sánchez repeteixi com a president i que en uns mesos s'hagin de dur a terme unes noves eleccions. "Si es vota Pablo Casado, hi haurà una rebaixa de 700 euros d'imposts per ciutadà; si es vota Pedro Sánchez, mil euros més d'impostos per a cada ciutadà", ha dit.

stats