Política 22/09/2015

De Cesk Freixas a Xavier Theros: 200 personalitats culturals signen un manifest a favor de la CUP

Ara
1 min
L'actor Sergi López

BarcelonaUnes 200 personalitats vinculades al món cultural (escriptors, periodistes culturals, poetes, músics, il·lustradors...) han signat un manifest en què animem a votar a favor de la CUP el 27-S. En el text afirmen que "és el moment de reconèixer la força i la trempera que tenim com a poble i tombar tots els poders fàctics que puguem".

Es presenten com "una colla d'amics" del cap de llista, Antonio Baños, que afirmen que és "una de les poques persones que es podia posar al capdavant de la llista i que no li tremolessin les cames". En el manifest reivindiquen que la CUP fa "patxoca i té ganes d'arromangar-se" després "de dècades de pusil·lànimes i mesquins".

Entre els sotasignats hi ha els membres d'Obrint Pas, els cantants Cesk Freixas, Feliu Ventura, Ramon Rodríguez (The New Raemon) i Pau Alabajos, els actors Sergi López i Marc Martínez, i els escriptors Xavier Theros, Biel Mesquida i Martí Sales, entre altres.

El manifest ha estat promogut per Martí Sales, Pere Agramunt (músic de La Brigada) i Jordi Garrigós (periodista cultural i membre de Gent Normal).

stats