Parlament de les Illes Balears
Política17/10/2023

Canyades (Vox): "Qui vulgui IB3, que la pagui, com jo em pag Netflix"

El partit d'extrema dreta continua amb la seva lluita oberta contra IB3

ARA Balears

PalmaVox continua amb els atacs contra IB3 i amb la seva lluita per transformar-la en una cadena pública amb contingut en castellà o tancar-la. Aquest dimarts la diputada del partit d'extrema dreta al Parlament balear, Manuela Cañadas, ha defensat que, si no s'hi inclou informació i programació en castellà, el canal autonòmic hauria de convertir-se en una plataforma de pagament i no gratuïta. "Qui vulgui IB3, que la pagui, com jo em pag Netflix", ha remarcat durant la seva intervenció.

Aquest discurs ha arribat com a resposta a la consellera de presidència, Antònia Estarellas, qui ha assegurat que la programació ha de ser "de servei públic i ha de contribuir a la normalització del català com a llengua vehicular".

Cargando
No hay anuncios

Davant això, la diputada del partit d'extrema dreta ha defensat que "la immensa majoria de la població de les Balears parla el castellà i només un terç empra el català" i que, per tant, s'hi ha d'incloure programació en castellà per "vetllar pels drets lingüístics dels ciutadans".