Política 25/09/2013

Francisco Camps, sobre el cas Nóos: "Estava tranquil perquè la Generalitat Valenciana ha actuat sempre de manera correcta"

L'expresident valencià assegura que el pitjor d'aquests mesos ha estat la "condemna prematura" que ha patit

Efe
1 min

ValènciaL'expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, ha assegurat que estava tranquil amb l'evolució del procés del cas Nóos perquè, segons ha dit, "és impossible" que en l'administració valenciana "puguin ocórrer coses com aquelles que amb massa freqüència he vingut escoltant amb certa liberalitat en alguns àmbits".

Camps ha fet les seves primeres declaracions després de conèixer la resolució del Tribunal Superior de Justícia valencià, en què es detalla que no hi ha "proves suficients" per imputar Camps i Rita Barberá. Ho ha fet als passadissos de les Corts Valencianes, on ha acudit per presenciar una estona el debat de política general.

Més de 24 hores després de fer-se pública la resolució, Camps ha assegurat als periodistes que "estava tranquil perquè l'administració autonòmica ha actuat sempre de manera correcta, amb serietat". L'actual diputat del PP ha destacat que, com a president, "des del primer dia fins a l'últim" va liderar "una administració que solament s'ha mogut per l'interès general i pel bé comú", i ha assegurat que el seu treball i el dels seus col·laboradors "s'ha ajustat sempre a l'interès general i a la legalitat".

Camps ha aprofitat per denunciar "la condemna prematura" que ha patit i l'"extrema duresa amb la qual des d'alguns àmbits de vegades es tracta les persones que ens dediquem a la política". Camps ha dit que aquesta actitud contra ell "possiblement sigui el més lamentable dels mesos que he viscut".

stats