Patronal
Política 15/11/2023

La CAEB critica Negueruela per acusar els empresaris d'explotadors

La patronal li ha retret que fa uns mesos "s'enorgullia del compromís i l'exemplaritat d'ells"

ARA Balears
1 min
El diputat del PSIB, Iago Negueruela

PalmaEl Comitè Executiu de la CAEB ha mostrat aquest dimecres el seu "més absolut rebuig" a les paraules del portaveu parlamentari del PSIB, Iago Negueruela, quan va acusar, de "manera generalitzada", els empresaris "d'abusos i explotació" cap als treballadors.

Segons ha assenyalat la patronal en un comunicat, l'exconseller de Turisme "sap per experiència pròpia que les seves acusacions són falses i fruit d'un debat polític en el qual no tot val", i li recorda que ell mateix "s'enorgullia del compromís i exemplaritat dels empresaris de les Balears fins fa pocs mesos".

"Fins al maig passat, els empresaris de les Balears eren per al Govern del PSIB-PSOE un model de compromís i d'exemplaritat". Segons la patronal, "no es pot qualificar ni acusar d'aquesta manera cap sector del teixit empresarial balear, perquè la immensa majoria d'empreses són exemplars, compleixen les normatives vigents i cuiden els seus treballadors, perquè són el valor principal de qualsevol empresari".

FEBHATUR exigeix que demani disculpes

La Federació Balear d'Habitatges Turístics també ha condemnat les declaracions de Negueruela i ha exigit que demani disculpes. A parer seu, l'exconseller "ha demostrat la seva falta de responsabilitat política" per haver "demonitzat els qui creen riquesa". En aquest sentit, han lamentat que no es pot permetre que es "criminalitzi sistemàticament" l'entorn econòmic.

stats