Política 17/09/2021

Bel Busquets: "Vull tornar a dur MÉS a presidir Mallorca"

La consellera insular de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística presenta la seva candidatura a les primàries del partit per liderar la llista a la institució

ARA Balears
1 min
Bel Busquets durant la presentació de la seva candidatura a les primàries de MÉS per liderar la llista del partit al Consell de Mallorca.

PalmaL'actual vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera insular de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha presentat aquest divendres la seva candidatura a les primàries de MÉS a la institució insular, fent valer l'experiència acumulada al partit i governant. "Vull tornar a dur MÉS a presidir Mallorca", ha assegurat, perquè la legislatura passada l'actual portaveu parlamentari de la formació sobiranista, Miquel Ensenyat, el presidí.

En un acte que ha tingut lloc a l'Estudi General Lul·lià, acompanyada per una vintena de simpatitzants, Busquets ha comentat que ha estat "la primera dona sobiranista a ser vicepresidenta del Govern balear i del Consell, i ara estic en disposició de liderar el projecte polític que presideix el govern de Mallorca. També ha destacat que la seva procedència, del món de l'educació i del cooperativisme, aporta a la seva candidatura valors, com ara el diàleg, el consens i el treball amb lideratges compartits i participatius.

La candidata ha dit que el seu partit ha de presidir la institució insular per "liderar els reptes" de la pròxima legislatura en matèria de mobilitat, "deixant de parlar de transport privat i començant a fer-ho del públic", ha dit, i ha afegit que cal protegir el paisatge, la llengua i la cultura.

La candidatura de Busquets al Consell és la segona que s'ha fet pública, després que a final d'agost el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, anunciàs que volia aspirar a liderar la mateixa llista.

stats