Política 05/11/2022

Armengol es compromet a "continuar lluitant per disposar dels recursos necessaris que facilitin que les eines digitals arribin millor a les aules"

La presidenta del Govern diu que l'any 2024 hi haurà 5.200 aules digitals a les Illes i que s'hauran invertit set milions en formació del professorat

ARA Balears
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol, a la inauguració del Congrés #EduDigIB: Educació Digital i STEAM.

PalmaLa presidenta del Govern, Francina Armengol, es compromet a "continuar lluitant" per "disposar de tots els recursos necessaris que facilitin que les eines digitals arribin millor a les aules". Així ho ha declarat aquest dissabte durant la inauguració del Congrés #EduDigIB: Educació Digital i STEAM, al Palau de Congressos de Palma. A més, ha dit que l'any 2024 hi haurà 5.200 aules digitals a les Illes i que s'hauran invertit set milions en formació del professorat.

També ha recordat que "durant la pandèmia es va accelerar la digitalització", un fet que, ha apuntat, "va permetre a les Balears ser referent en aquesta matèria". Així i tot, ha reconegut que encara queda marge de millora.

Per la seva banda, el conseller d'Educació, Martí March, ha reiterat que, en "moments complexos i difícils", és "evident" que cal "tenir la capacitat i l'esperança de donar resposta a tots els problemes que hi ha actualment, entre els quals el de la bretxa digital". En aquest context, ha destacat, "l'escola hi té un paper clau, perquè sense ella no es podrà donar resposta als reptes a què cal fer front".

Uns 500 participants, entre els quals hi havia 400 docents de les Illes, es reuneixen durant la jornada amb referents mundials en tecnologia i STEAM en l'educació per reflexionar i prendre consciència de la importància de la competència digital en aquest àmbit.

stats