Política 23/02/2018

Aprovada la moció pel canvi d'ubicació del nou PAC a Pollença

La creació del nou centre de salut ha estat un dels temes més comentats durant els darrers mesos al municipi pollencí

M.cifre
1 min
Aprovada la moció pel canvi d'ubicació del nou PAC a Pollença

PollençaA la sessió plenària d'ahir a l'Ajuntament de Pollença es va aprovar la moció presentada per Tots per Pollença, el grup municipal Partit Popular i el regidor no adscrit, Marti Roca. La moció demanava la modificació de la ubicació del nou PAC de Pollença i instava el Govern de les Illes Balears a la declaració d'interès autonòmic del projecte (RGE núm. 1118/2018, de 9 de febrer). Aquest punt es va aprovar per nou vots a favor, els de Tots per Pollença, el Partit Popular, el regidor no adscrit i Unió Mollera Pollencina; i vuit vots en contra, els de Junts Avançam i Alternativa per Pollença.

La presentació de la moció es va fer en coneixement de la publicació del decret llei 1/2018 el passat 20 de gener pel Govern de les Illes Balears, un decret de mesures urgents per a la millora i l'ampliació de la xarxa d’equipaments públics d’usos educatius, sanitaris o socials de la CAIB. Aquest nou decret permetria la construcció del nou centre de salut al solar de Can Bach (situat darrere la Renault), que ha estat adquirit per l'Ajuntament de Pollença el darrer mes amb un cost de 510.000€ i amb l'objectiu d'ubicar-hi 350 places d'estacionament.

La moció presentada pel grup municipal de Tots per Pollença, el grup municipal Partit Popular i el regidor no adscrit, Marti Roca, demanava al Consistori la construcció del nou PAC de Pollença al solar de Can Bach en lloc d'ubicar-lo a l'aparcament de Can Conill. Aquest va ser adaptat com a zona d'estacionament l'any 2014 amb una despesa total de 250.000 euros. "El temps ens donarà la raó si no es fa una modificació en aquest aspecte", va assenyalar el portaveu de Tots per Pollença, Tomeu Cifre.

stats