Política04/06/2022

Antònia Jover (UP) aspira a reeditar el Govern del Pacte en les eleccions del 2023

Així ho ha manifestat en la sessió plenària del partit a Mallorca

ARA Balears

PalmaLa diputada d'Unides Podem (UP) en el Congrés i coordinadora autonòmica a les Balears, Antònia Jover, ha afirmat aquest dissabte que aspira a reeditar el Govern del Pacte en les eleccions del 2023. "S'ha demostrat que el Pacte ha fet avançar les Balears i ha posat fi a la corrupció del PP", ha manifestat Jover. Així ho ha afirmat després de participar en la sessió plenària de Podem Mallorca, en la qual s'ha triat a la nova estructura del partit.

"A partir d'aquest dissabte, Podem comença a preparar-se per a les eleccions del 2023, amb la finalitat de reeditar el Govern del Pacte". Jover ha afegit que "creim en el municipalisme i per això volem que el Consell de Mallorca, l'ajuntament dels ajuntaments, pugui continuar endavant, quan està a punt d'aconseguir tenir un deute zero. És molt important perquè, en legislatures anteriors, la institució insular va ser un niu de corrupció".

Cargando
No hay anuncios

Per aquest motiu, ha confiat que Podem tornarà a reeditar el govern de coalició per "continuar apostant per l'agricultura, la innovació, les energies renovables i l'economia circular, tan necessària, perquè les Balears siguin una terra de futur".