Política27/11/2021

Antònia Jover presenta la seva candidatura per liderar Podem Balears

La diputada de Podem al Congrés ha dit que el seu lema és 'Créixer'

ARA Balears

La diputada de Podem al Congrés dels Diputats, Antònia Jover, ha presentat la seva candidatura per liderar la formació morada a les Balears. La candidatura duu per nom 'Créixer', però segons explica amb l'objectiu de "créixer, guanyar i transformar". A més, la idea del seu projecte estarà enfocada a enllaçar els municipis i enfortir els governs progressistes.

Jover apunta cap a un Podem enfortit. "Des que el partit va néixer a les Illes, la dreta no ha tornat a governar", ha destacat la candidata. Per això, ha constatat que Podem ha demostrat que sap governar i fer-ho "molt millor". Així, la seva intenció és continuar sent una "palanca de canvi i transformació". Ha recordat que Podem ha aconseguit ser la primera força progressista a les Illes en dues ocasions i que "ho volen tornar a ser".

Cargando
No hay anuncios

La diputada ha esmentat la pandèmia i ha reforçat el seu discurs dient que el seu partit ha demostrat ser capaç de fer una política diferent durant un moment tan complicat i inesperat com el que ha vist el món actual. Així i tot, també ha mirat cap al futur i ha assegurat que no vol recuperar "l'antiga normalitat, marcada per la precarietat i la corrupció del PP", sinó que volen anar més enllà i cercar la igualtat.

Cargando
No hay anuncios

Jover ha acabat dient que és conscient de la responsabilitat que assumiria, però també és per aquest motiu que vol fer aquesta passa "tan important i il·lusionant". A més, s'ha de recordar que la seva candidatura ha tingut el suport de personalitats com la de l'exactual vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes; la vicepresidenta primera del Parlament i diputada, Gloria Santiago, i la consellera de Medi Ambient al Consell de Mallorca, Aurora Ribot, entre molts d'altres.