Política 28/11/2018

Álvaro Gijón serà jutjat per acceptar presumptament regals sexuals a canvi de favors polítics

L'Audiència de Palma considera que aquesta part del suposat cas de corrupció ha de ser jutjada com una peça separada per tal d'agilitzar la investigació

Ara Balears
1 min
El regidor de Cort i diputat autonòmic del PP Álvaro Gijón, a l'arribada als jutjats de Via Alemanya.

PalmaL'Audiència de Palma ha decidit jutjar finalment el diputat del Grup Mixt del Parlament i regidor de l'Ajuntament de Palma, Álvaro Gijón, per haver acceptat presumptament regals sexuals d'un conegut empresari de Palma a canvi de favors polítics per potenciar l'activitat dels seus locals d'oci, segons informa 'Diario de Mallorca'.

La decisió de l'Audiència de Palma desestima així el recurs plantejat per Gijón, que demanava que s'anul·làs la resolució del jutge, en la qual se separaven en peces les diferents investigacions que deriven del cas de corrupció de la Policia Local de Palma. Així, l'exmilitant del PP anirà finalment a la banqueta dels acusats. En concret, s'enfronta a greus delicte per haver acceptat invitacions per assistir a orgies sexuals que eren finançades pel propietari de diversos locals d'oci i prostíbuls i empresari conegut per diversos negocis a la zona de la Platja de Palma, Miquel Pascual.

L'advocat de Gijón entenia que no hi havia motiu per separar la causa en diverses parts. Però l'Audiència, amb aquesta decisió, dona suport als magistrats de la instrucció, que consideren que aquesta part del suposat cas de corrupció ha de ser jutjada com una peça separada per tal d'agilitzar la investigació. La instrucció fou iniciada pel jutge Manuel Penalva i seguida pel jutge Miquel Florit.

stats