Eleccions
Política 03/12/2022

Alfonso Rodríguez es presentarà a les eleccions de Calvià del 2023

"Hem demostrat que l’esquerra sí que sap gestionar l’economia", ha afirmat el batle i portaveu del PSIB

ARA Balears
1 min
El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez

PalmaEl batle de Calvià i portaveu del PSIB, Alfonso Rodríguez, ha anunciat aquest dissabte la voluntat d'encapçalar la llista del PSIB-PSOE a les eleccions municipals del maig de 2023. "Tenc la il·lusió intacta per assumir, de nou, el repte de ser el candidat socialista i revalidar un govern progressista a Calvià", ha afirmat.

Rodríguez ha fet incís en el fet que l'equip de govern de Calvià, format pels socialistes, Podem i MÉS per Mallorca, ha aconseguit aprovar "en temps i forma" els pressupostos municipals des del 2015, atesa també a la majoria absoluta que ha obtingut la coalició. "No hem apujat cap impost, taxa o preu públic; hem demostrat que l'esquerra sí que sap gestionar l'economia", ha destacat.

Així, el portaveu del PSIB ha subratllat que "Calvià necessita experiència i capacitat de gestió per continuar impulsant polítiques necessàries per als calvianers i calvianeres", i ha afegit que "volem continuar millorant l’ocupació, impulsant el turisme, l’educació i el comerç local del nostre municipi".

stats