MÉS-Esquerra proposa establir la jornada laboral de 34 hores

Balboa assegura que la mesura contribuirà a "redistribuir el treball i la riquesa, fomentar la conciliació familiar i lluitar contra el canvi climàtic"

El cap de llista de MÉS-Esquerra, Guillem Balboa, ha explicat aquest diumenge les propostes de la seva coalició en matèria de treball i pensions. Una de les propostes que ha defensat el candidat és establir una jornada laboral de 34 hores "per redistribuir el treball, ajudar la conciliació familiar i lluitar contra el canvi climàtic" evitant desplaçaments.

Tal com ha explicat Balboa, MÉS-Esquerra vol "impulsar un nou marc de relacions laborals, i això ha de començar per derogar les reformes laborals del PP i el PSOE". A més, els ecosobiranistes proposen eliminar la bretxa salarial entre homes i dones i blindar per llei les pensions per evitar privatitzacions.

La consellera d'Afers Socials, Fina Santiago, també ha participat en la roda de premsa i ha explicat que la presència de MÉS-Esquerra al Congrés "contribuirà a tombar la legislació laboral de la dreta neoliberal" i "impulsarà un nou model econòmic menys centrat en els serveis i que sigui capaç de redistribuir la riquesa".

EDICIÓ PAPER 09/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF