Política 13/02/2018

Felanitx aprova permetre el lloguer turístic en sòl rústic

El ple del municipi de la consellera insular responsable de la zonificació, Mercedes Garrido, vota una moció del PP amb el suport d'El Pi

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un ple de Felanitx

Palma El Partit Popular de Felanitx, juntament amb els vots favorables d'El Pi, ha aprovat una moció per permetre el lloguer turístic en sòl rústic protegit del municipi de la consellera de Territori i Mobilitat, Mercedes Garrido.

L'Ajuntament de Felanitx insta el Consell de Mallorca a permetre l'ús turístic d'edificacions en sòl rústic protegit de manera consensuada amb els ajuntaments afectats. A més, es demana poder arribar a una regulació, a través dels PIAT o PTI, adequada als interessos municipals, dels propietaris i a la protecció del medi ambient.

El portaveu del grup municipal popular, Biel Tauler, ha incidit que "és evident que fins i tot el poble natal de la consellera diu no a les polítiques del Pacte". I ha afegit que "l'esquerra de Felanitx s'ho ha de fer mirar; la seva política dictatorial, intervencionista i prohibicionista no està fent res més que no sigui perjudicar l'economia familiar".

stats