Política 12/02/2018

El Consell de Mallorca comença a explicar la zonificació turística a Sóller

El president, Miquel Ensenyat, i la consellera de Territori, Mercedes Garrido, visitaran Pollença aquest dimecres i tres municipis més en els propers dies

Ara Balears
1 min
Mercedes Garrido explica alguns dels detalls de la zonificació turística

PalmaAquest dilluns comença la roda de reunions que duran a terme el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, per explicar la primera proposta de zonificació del lloguer turístic de l'illa. La primera trobada serà a les Escolàpies de Sóller avui a les 19 h. Aquest dimecres, dia 14, el Consell es reunirà amb els veïns d’Alcúdia a l’Auditori, també a les 19 h.

Segons el Consell, "l'aprovació inicial del document només suposava l'inici del període de consultes i s'animava tota la gent implicada a fer propostes per millorar el document". Amb aquestes reunions que es duran a terme en diversos municipis de Mallorca, s’exposarà la proposta i després s’escoltarà les persones assistents per resoldre els dubtes que puguin anar sorgint.

Dilluns dia 19 de febrer, Ensenyat i Garrido es desplaçaran fins a Santanyí. De moment, aquests tres municipis són els que tenen la data tancada. Tot i això, es preveu que també es facin aquestes reunions a Pollença i a Llucmajor.

stats