Eleccions
Política 01/12/2022

Un 87% de la militància de MÉS avala les llistes electorals del Consell i el Parlament

"Assumim el repte de liderar el Govern i el Consell de Mallorca a partir de maig del 2023", ha afirmat el coordinador del partit, Lluís Apesteguia

1 min
Els candidats de les llistes de MÉS per Mallorca

PalmaUn 87% de la militància ha avalat aquest dijous les llistes electorals de MÉS per Mallorca per a les eleccions de maig del 2023. La candidatura per al Parlament, liderada pel coordinador del partit, Lluís Apesteguia, ha rebut 99 vots a favor, 3 en contra i 13 abstencions, i la del Consell de Mallorca, encapçalada pel secretari general ecosobiranista, Jaume Alzamora, ha tingut un vot més a favor i un menys en contra.

"Som la candidatura de les polítiques valentes, de l'esquerra transformadora, que reflecteixen la societat que som", ha destacat Apesteguia. "Volem assumir el repte de continuar transformant aquest país i liderar el Govern i el Consell de Mallorca"; ha afegit. Per la seva banda, Alzamora ha subratllat que "tenim una candidatura per continuar guanyant drets i oportunitats".

Com ha anat informant l'ARA Balears, els principals llocs de la llista de MÉS al Parlament estan compostos per Apesteguia, la secretària territorial del partit, Maria Ramon; el director gerent de l'Institut Balear de l'Energia, Ferran Rosa; la directora general d'Infància, Joventut i Famílies i portaveu ecosobiranista, Marta Carrió; i l'únic diputat que repeteix presència a les llistes, Joan Mas Collet.

Pel que fa al Consell de Mallorca, la secretària de comunicació de MÉS, Catalina Inès Perelló, serà la número 2 d'Alzamora; el conseller insular Joan Llodrà ocuparà el tercer lloc, seguit de la directora insular d'Igualtat, Rosa Cursach, i el regidor de sa Pobla, Biel Payeras.

stats