Queixes veïnals
Part Forana 11/08/2022

Els veïns del Barcarès denuncien les olors fecals de la zona

El batle d'Alcúdia, Domingo Bonnín, ha afirmat que el problema no prové del clavegueram perquè els tècnics han comprovat que no hi ha ni avaries ni fugues

2 min
Lluna plena a Es Barcarès  / Bernat Picó  (Alcúdia)

PalmaEls veïns i veïnes del Barcarès, una zona d’Alcúdia, han afirmat que fa dies que senten “olors fecals” durant el vespre i és molt “desagradable, com estar dins una depuradora”. La presidenta de l’Associació de Veïnats Corral d'en Bennàssar, Cati Civera, ha dit: “Hem parlat amb l’Ajuntament i no han fet res, no ha vingut ningú a mirar-ho”. Per la seva part, el batle del municipi, Domingo Bonnín, ha explicat que els tècnics de la gestió de clavegueram assenyalen que en aquesta zona no hi ha cap avaria ni fuga.

“A vegades durant l’estiu l’aigua s’eixuga en llocs com l’Albufereta i fa pudor”, ha exposat Bonnín. El batle ha assegurat que després de mirar tot el sistema pot afirmar que “no hi ha cap problema ni incidència d’aquest tipus”. Civera també ha denunciat el fet que no els hagin retirat la posidònia, la brutor a les platges, el malestar de les voreres i la poca regulació entorn de les autocaravanes: “Fa un mes i mig que esper que el nou batle em doni cita i passa de nosaltres”.

Domingo Bonnín ha dit que no hi ha cap associació constituïda en aquesta zona del municipi i que mai s’ha negat a rebre o agafar el telèfon a cap veí o veïna. “El tema de la posidònia és molt delicat per la normativa que presenta i les caravanes estan prou regulades, hem fet una feinada en aquest tema i està bastant controlat”, ha explicat el batle. Bonnín ha conclòs que “totes les queixes s’han de posar en el seu context”, mentre que Civera ha assenyalat que “no hi ha normativa i és un desastre”.

stats