Part Forana 25/01/2022

El Vacubús segueix la seva ruta i arriba a sa Pobla

Les persones que encara no estiguin vaccinades hi podran rebre la primera dosi sense haver de demanar cita

ARA Balears
1 min
Vacubús a Sa Pobla

La Conselleria de Salut i Consum ha instal·lat l'autobús de vaccinació contra la covid-19 a l'aparcament del supermercat Eroski de sa Pobla (Ronda Nord, s/n), on estarà operatiu a partir d'aquest dimarts fins al 29 de gener. Allà, les persones que encara no estiguin vaccinades hi podran rebre la primera dosi sense haver de demanar cita.

D'aquesta manera, l'objectiu de Salut és incrementar el percentatge de vaccinació entre la població i posar a l'abast dels ciutadans totes les facilitats per rebre la vacuna. Així ho han explicat la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, i la directora assistencial del Servei de Salut, Eugènia Carandell, que han visitat el Vacubús juntament amb el batle de Sa Pobla, Llorenç Gelabert. 

Com és habitual, al bus hi ha una infermera i una tècnica en cures auxiliars d'infermeria d'Atenció Primària de Mallorca i un auxiliar de serveis de GSAIB, que vaccinaran entre les 9.30 i les 18.30 h.

En total, al Vacubús ja s'han administrat 4.772 vaccins contra la covid-19, des que es va posar en funcionament. L'autobús ja ha estat instal·lat a l'Estació Intermodal de Palma, a Inca durant el Dijous Bo, al centre comercial FAN Mallorca dues vegades, al Mercadona de Son Caliu, a la plaça d'Espanya de Palma durant les festes de Nadal i a l'aparcament del supermercat Eroski de Manacor.

stats